0708-701520 info@purefire.se

Murspis Stockholm

Pure Fire AB jobbar med uppmurning av öppna spisar, stödmurar, stensättning, platsbyggda grillar, egendesignade utekök, stensättning, specialbeställda skivor och bänkar i marmor, granit och annan natursten samt helhetslösningar inom kamin & skorsten.

Funderar Ni på att mura någonting? Stort som litet, tveka då inte på att kontakta oss redan idag! Vi kan hjälpa dig med en murspis, en murad kamin eller en öppen spis i Stockholm.

Mobil: 0708 – 70 15 20

Mail: info@purefire.se

Öppen spis i Stockholm.

Går Ni omkring och funderar på att investera i en murspis, en murad kamin eller öppen spis? Då kan Pure Fire AB hjälpa Er från idé till färdig eldstad.

Vi murar upp öppna spisar och kaminer, murar in spisinsatser , sätter ihop färdiga byggsatser samt renovera alla gamla befintliga öppna spisar och skorstenar.

Form och design på nybyggnationer och renoveringar bestämmer ni givetvis själva, men vi kommer gärna med tips och förslag om ni vill ha hjälp på traven.

Är man ute efter en renodlad “mysbrasa” så är en öppen spis det självklara valet och något vi varmt rekommenderar.

En öppen spis ger en mysfaktor som inte kan jämföras med något annat. Lågornas dans och det härliga sprakandet ger en inre harmoni samt höjer värdet på bostaden avsevärt vid eventuell framtida försäljning.

Murspis Stockholm – färdigt koncept eller egendesignad?

Murspis är för dig som vill ha känslan av en murad öppen spis, men är ute efter värmen och inte bara mysfaktorn. En murspis går att designa precis efter tycke och smak, toppmodern med raka strikta linjer eller i klassisk stil med vackra detaljer. Men det finns även färdiga koncept som har fördelar, läs mer om alternativen här under.

Färdigt koncept

Det finns färdiga koncept då det kommer till murspisar, exempelvis denna från Attityd, där form och design redan är klart. Detta alternativ  är bra för dig som tycker om designen på det färdiga konceptet och vill spara lite extra pengar. Det blir nämligen något billigare att köpa ett färdigt koncept eftersom att monteringen blir enklare. För dig som vill montera själv men inte är van vid murnings arbeten är detta det självklara valet !

Egendesignad

Att få bestämma själv är kul ! Det tycker i alla fall de flesta, och det är precis vad ni kan göra då ni väljer att designa er murade kamin eller murspis. Aningen i modern stil, ni kan hitta inspirationsbilder i vårt UNIQE sortiment här, alternativt kan ni välja valfri spisinsats här som grund i murspisen och sedan rita, tänka och skapa med eller utan oss för att komma fram till den perfekta formen på Er eldstad.

– Ett tips är att planera in ett läckert vedställ eller en praktisk bänk/hylla när ni skissar på Er nya murspis eller kamin i Stockholm. 

Övriga murningsarbeten

Eftersom vi jobbar mycket med stålskorstenar, färdiga kaminer, insatser och dekorationseldar har det naturligt blivit så att vi mestadels murat öppna spisar. Men det är långt ifrån enbart öppna spisar vi bygger. Några exempel på andra jobb vi erbjuder är:

  • Nyproduktion av mindre hus / tillbyggnad.
  • Uppbyggnad av murar i trädgård eller inomhus
  • Egendesignade grillar och utekök.
  • Murning av fondvägg / TV-vägg inomhus.
  • Stensättning.
  • Måttanpassade skivor / bänkar i granit och natursten för inom & utomhusbruk.
  • Murning av grund till exempelvis Växthus.
  • Renovering av befintliga murade objekt.

Murad kamin Stockholm

Vi kan hjälpa dig med en murad kamin i Stockholm. På Pure Fire kan vi hjälpa dig oavsett önskemål på form och funktion – hos oss hittar du allt från inspiration till en färdiginstallerad kamin.

Kontakta oss redan idag så kan vi prata igenom hur vi ska utforma en murad kamin, murspis eller öppen spis som kommer att passa perfekt i ditt hem i Stockholm.

Murspis Stockholm – många fördelar

Att bygga en murspis med insats som grund har flera stora fördelar. Den ger ett mycket större värmeutbyte än en traditionell öppen spis och murningen bidrar dessutom med att sätta en personlig och vacker prägel på spisen. En murad kamin kan alltså kombinera en vacker design med en suverän funktion.

Specialister på öppen spis i  Stockholm

För att bygga en murspis behöver vi givetvis känna till dina önskemål gällande formgivning och design, men vi behöver även veta hur den ska placeras, vilken funktion som du har behov med mera. En murad öppen spis väger även ganska mycket, därför är det viktigt att man ser över materialet den ska stå på för att det inte ska uppstå några problem.

På Pure Fire kan vi hjälpa dig att hitta rätt murspis, murad kamin eller öppen spis – en vacker, trivsam, ekonomisk och miljövänlig lösning.